Bilder (4)

OBS Saxophonia

fra OSLO

Vi er fem saksofonister. Sammen spiller vi diverse sjangere, og tar forskjellige oppdrag, som bursdag, begravelse, bryllup, konfirmasjoner, festivaler og diverse andre settinger. Vi lærer oss ting på oppdrag, men har også er eget repertoar. Fordi saksofon er et akustisk instrument med mye lyd, er vi svært fleksible med tanke på hvor vi spiller. Vi kan spille på gata, i store saler, eller i små rom, alt etter situasjonen.

Litt mer om artist

Gjennom de to årene vi har spilt sammen, har vi opplevd mye more, og spilt mye forskjellig. Vi som musikere har aller forskjellig bakgrunner med tanke på hva vi har spilt, og liker å spille. Derfor har vi endt opp med å spille alt fra argentinske klassiske kvintetter til jazz, og pop. Vi utfyller hverandre godt og har en glad og produktiv kjemi. Vi som gruppe har det som vårt mål å spre glede gjennom den musikken vi spiller.

Musikk(1)

  •  Milonga del Angel

Tags(21)

SaxofonBandGruppeSaksofonJazzKlassiskArgentinskUngdommerKvintettAkustiskElektriskfemGatemusikkKonserterBegravelserBursdagerFestivalClubJulebordUtdrikkningslagBryllup

Kart

Hjemmested:OSLO