Bilder (3)

TwoPack Duo

fra OSLO
(0)

TwoPack er en duo som har fokus på allsang og dans, samt at folk skal le og ha det moro. Duoen leverer gitar og tostemt sang, men kan brått også dra frem en ukulele. Like viktig som selve musikken, er den ledige tonen og det at kommentarene sitter løst, som er med på å bidra til god stemning for alle gjestene. Til sammen har disse over 25 års erfaring som aktive musikere, både fra kor, som solist, og som omreisende trubadur.

Litt mer om artist

Repertoaret er fullpakket med masse kjente slagere fra 60 tallet og også låter av nyere dato. Her er det låter med høy allsang faktor, sanger som inviterer til å få lufta dansefoten, og låter som man kan gjøre begge deler til! I tillegg legger de sin flid i også å ha låter som ikke alle andre trubadurer spiller i hjel, men som aaaaaaaaalle kjenner igjen allikevel.

Og, det at de bruker trådløst, gjør at de også er like godt egnet til festligheter hvor det skal danses, som til der det er liv laga for allsang og dansing på bordet.

Skal dere ha litt annerledes og kul underholdning på firmafest eller kick-off, kan vi stille med den ultimate ice-breaker'en; live musikk quiz!

Alt fra taffel til take-off!

Tags(6)

akustiskduopartytrubadurallsangdans

Kart

Hjemmested:OSLO