Bilder (3)

Amelie Aldner

fra STAVANGER

Jeg er vokalist og låtskriver og synger også covers. Jeg skreddersyr alltid showet for kunden og bruker ny og gammel musikk i kule kombinasjoner. Jeg synger låter av de store stemmene som feks Lady Gaga eller Whitney Houston og både ballader og up-tempo er topp! Mine 3 egne singler finns på alle plattformer.

Litt mer om artist

Jeg synger i mange stiler og kan til og med trå til med en opera aria hvis det skulle ønskes. Jeg kan ta dere med på Abba - medley, disco-fest, Madonna og Michael Jackson, 90’s, 80’s, 70’s temaer eller de helt nyeste sangene. Mine tolkninger av Lady Gagas ”A star is born ”- sanger er populære såvel som mine party-mikser av Whitney Houston, Mariah Carey og Celine Dion låter. Alt fra de rolige og vakre popballadene, enten med musikk på tracks eller bare meg selv og et piano eller flygel; til skikkelig klubb-dansemusikk og opera kan jeg fremføre for dere på samme kveld! Og jeg har selvfølgelig scene-klærne som passer til hvert nummer. Jeg er god på å lage varierte show med høy musikalsk kvalitet og setter dette sammen etter kundens ønske. Hvis det er et spesifikt tema på eventet deres så følger jeg selvfølgelig det.
Jeg trenger på større scener at det er lyd på plass, via lydteknikere. Men til mindre sammenheng har jeg med med utstyr selv. Jeg tar 8000,- for en standard-kveld. Et eksempel på en standard-kveld er: 3 dinner-shows på ca 5 minutt mer eller mindre, avhengig av ønske fra kunden. Og 2 party-set på ca 10-20 minutter senere på kvelden.

(kreditering bilder: Fotograf Kristoffer Øigjord, Snotrava studio)

Spotify(3)

Tags(19)

VokalistpartydanceBalladersangerstemmepraktuptempoDansPowerballaderOperamusikalrockpopSouldisco70’s80’s90’sedm

Kart

Hjemmested:STAVANGER