Bilder (4)

Amelie Aldner

fra STAVANGER

Amelie Aldner er vokalist og låtskriver og synger også covers. Hun skreddersyr alltid showet for kunden og bruker ny og gammel musikk i kule kombinasjoner. Amelie synger låter av de store stemmene som feks Lady Gaga eller Whitney Houston og både ballader og up-tempo er topp! Hennes 3 egne singler finns på alle plattformer.

Litt mer om artist

Amelie synger i mange stiler og kan til og med trå til med en opera aria hvis det skulle ønskes. Hun kan ta dere med på Abba - medley, disco-fest, Madonna, Rihanna, Dua Lipa, 90’s, 80’s, 70’s temaer eller de helt nyeste sangene. Hennes tolkninger av Lady Gagas ”A star is born ”- sanger er populære såvel som hennes party-mikser hvor hun blander låter av Whitney Houston, Mariah Carey og Celine Dion med de nyeste hitsene. Alt fra de rolige og vakre popballadene, enten med musikk på tracks eller bare seg selv og et piano eller flygel; til skikkelig klubb-dansemusikk og opera kan hun fremføre for dere på samme kveld! Og hun har selvfølgelig scene-klærne som passer til hvert nummer. Amelie er god på å lage varierte show med høy musikalsk kvalitet og setter dette sammen etter kundens ønske. Hvis det er et spesifikt tema på eventet deres så følger hun selvfølgelig det.
Amelie trenger på større scener, at det er lyd på plass, via lydteknikere. Men til mindre sammenheng har hun med utstyr selv.
Pris: 8000,- for en standard-kveld.
Et eksempel på en standard-kveld er: 3 dinner-shows på ca 5-8 minutt mer eller mindre, avhengig av ønske fra kunden. Og 2 party-set på ca 10-15 minutter senere på kvelden.

(kreditering bilder: Fotograf Kristoffer Øigjord, Snotrava studio)

Spotify(4)

Tags(19)

VokalistpartydanceBalladersangerstemmepraktuptempoDansPowerballaderOperamusikalrockpopSouldisco70’s80’s90’sedm

Kart

Hjemmested:STAVANGER