Bilder (2)

Amelie Aldner

fra STAVANGER

Amelie Aldner er vokalist og låtskriver og synger covers i mange musikk-stiler. Hun har lang erfaring på scenen og et sterkt scene-nærvær. Amelie skreddersyr alltid sine show for kunden utifra hva som ønskes! Hun kan svinge seg mellom Loreen og Donna Summer​,​ Édith Piaf og Miley Cyrus, Lady Gaga og Mariah Carey med glans. Hun er den perfekte artisten for en variert kveld med sang og musikk på høyt nivå.

Litt mer om artist

Amelie er vokalist og låtskriver fra Sverige som bor i Suldal i Rogaland. Hun har sunget siden hun var barn og har lang erfaring på scenen. Hun er popsanger men kan svinge seg i mange stiler.
Amelie slipper nye singler produsert i LA, New York og London i begynnelsen av 2024.

Teamer og medleyer, julebord, disco, MGP-maraton, hva dere enn trenger!
Alt er mulig når Amelie er på scenen! Amelie komper seg selv på piano hvis det er ønskelig og kan dermed starte kvelden med stemningsfull sang og piano og trappe opp til fest med backing-tracks etterhvert.
Alt fra de rolige og vakre popballadene til skikkelig klubb-dansemusikk kan hun fremføre for dere på samme kveld. Og hun har selvfølgelig scene-klærne som passer til hvert nummer.

Amelie er god på å lage varierte show med høy musikalsk kvalitet og setter dette sammen etter kundens ønske. Hvis det er et spesifikt tema på eventet deres så følger hun selvfølgelig det med det passende repertoaret som løfter stemningen på riktig måte.

Hvis det er ønskelig meed piano og hvis ikke piano eller flygel er på plass kan hun ta med eget el-piano.

På større scener må lyd være på plass, via lydteknikere. Men til mindre sammenheng har hun med lyd-utstyr selv.

Pris: 8000,- for en standard-kveld.
Et eksempel på en standard-kveld er: 3 dinner-shows på ca 5-8 minutt mer eller mindre, avhengig av ønske fra kunden. Og 2 party-set på ca 10-15 minutter senere på kvelden.

Musikk(1)

  •  Found me

Tags(19)

VokalistpartydanceBalladersangerstemmepraktuptempoDansPowerballaderOperamusikalrockpopSouldisco70’s80’s90’sedm

Kart

Hjemmested:STAVANGER