Spørsmål og svarHva er Gigz betaling?


Gigz betaling er et valgfritt alternativ som kan benyttes for betaling av oppdrag. Fordelene er at begge parter har fullstendig oversikt på betaling av oppdraget under hele prosessen. Man unngår betaling på stedet og artisten slipper å bruke tid på å fakturere arrangør i etterkant. Oppdrag som er betalt gjennom siden kommer også med i artistens personlige statistikk på "Min side". Denne løsningen vil gjøre det enklere for artisten å føre regnskap og er i all hovedsak en ryddig og grei måte å gjøre opp betalingsbiten på. 

Ved gjensidig samtykke vil hele beløpet bli betalt med betalings kort av arrangøren, til en konto Gigz.no disponerer. Videre blir beløpet utbetalt til artistens konto innen 3 virkedager etter oppsatt dato for oppdraget er passert. 

Arrangøren har mulighet til å avbestille/kansellere oppdraget fra kontraktsvinduet. Dersom dette gjøres vil beløpet i de tilfeller det er over 24 timer til start tiden for oppdraget tilbakebetales til arrangør. Er det mindre enn 24 timer til den oppsatte tiden for oppdraget vil halvparten av beløpet bli utbetalt til artisten. 


Betaling med kort på nett fører alltid med et transaksjonsgebyr, det er viktig for oss å presisere at dette IKKE er penger som går til oss. Vi bruker DIBS som leverandør av selve betalings-tjenesten. De tar 2.25% + 2.25 kr per gjennomførte transaksjon. 

Ved avbestilling; 

Hvis arrangør kansellerer oppdraget og det er mindre enn 24 timer til opptreden skal finne sted vil arrangør bli belastet for 50% av oppdragshonoraret som videre utbetales til artisten. De resterende 50% tilbakebetales til arrangøren. Gebyrene fra DIBS trekkes av likt mellom partene. 


Vi forholder oss KUN til hva status for oppdraget er i selve bookingsystemet. Dersom begge parter har godkjent oppdraget og den oppsatte tiden er passert, vil utbetalingen bli utført. 

Utbetalingsprosedyren vil ikke kunne påvirkes av eventuelle tvister, brudd, misforståelser eller uenigheter av noe slag.  Eventuelle tvister, brudd, misforståelser eller uenigheter må løses av artist og arrangør selv. Tjenesten Gigz.no står ikke til ansvar for å håndheve avtale(r) som er inngått mellom partene.

Dersom artisten har gjort investeringer til oppdraget som ikke kan refunderes, anbefales det at arrangør betaler for disse hvis oppdraget blir avlyst.

Gigz.no er en gratis tjeneste som går imot måten de fleste artist-formidlingsbyråer, agenter og impresarioer opererer på. Vi ønsker å redusere avstanden mellom artister og arrangører ved å tilby et verktøy som kan benyttes gjennom hele bookingløpet. Ved å gjøre denne prosessen enklere og mindre formell håper vi å kunne bidra til et økt kulturelt samspill mellom artister og arrangører. Tjenesten bygger på tillit og god folkeskikk.


.


Min profil er ikke synlig?


For at en artist profil skal være synlig for andre, krever vi at den innerholder minst 2 bilder og 150 tegn i hoved beskrivelses feltet. Dette forbi vi ikke ønsker "tomme" profiler inne på siden.


.

Hvordan sletter jeg min profil?

Du kan når som helst deaktivere din konto ved å sende oss en epost med hvilken bruker det gjelder. Videre tar vi kontakt med deg slik at vi kan ta bort din profil. 

Ønsker du at profilen din ikke skal være synlig (artist) kan du enkelt gjøre dette ved å unnlate og oppfylle krav til bilder / tekst. Merk at profilen din forsatt ligger inne i systemet. Jeg har opprettet feil type bruker? 

Har du registrert deg som arrangør mens du egentlig skulle registrer deg som artist eller omvendt? I utgangspunkter er det bare en bruker per epost adresse. Det vil si at du enten må registrere deg med en ny epost adresse eller sende inn en melding til oss via vårt kontaktskjema. Du kan også sende en epost til admin@gigz.no. Videre kan vi slette din oppføringen slik at du kan registrere deg på ny med samme epost adresse.  


.