Spørsmål og svar

Min profil er ikke synlig?

For at en artist profil skal være synlig for andre, krever vi at den innerholder minst 2 bilder og 150 tegn i hoved beskrivelses feltet. Dette forbi vi ikke ønsker "tomme" profiler inne på siden.


.


.

Hvordan sletter jeg min profil?

Du kan når som helst deaktivere din konto ved å sende oss en epost med hvilken bruker det gjelder. Videre tar vi kontakt med deg slik at vi kan ta bort din profil. 

Ønsker du at profilen din ikke skal være synlig (artist) kan du enkelt gjøre dette ved å unnlate og oppfylle krav til bilder / tekst. Merk at profilen din forsatt ligger inne i systemet. Jeg har opprettet feil type bruker? 

Har du registrert deg som arrangør mens du egentlig skulle registrer deg som artist eller omvendt? I utgangspunkter er det bare en bruker per epost adresse. Det vil si at du enten må registrere deg med en ny epost adresse eller sende inn en melding til oss via vårt kontaktskjema. Du kan også sende en epost til admin@gigz.no. Videre kan vi slette din oppføringen slik at du kan registrere deg på ny med samme epost adresse.  


.