Bilder (2)

Annette Sollie Hagen

fra VALDERØYA
(0)

Jeg heter Annette Sollie Hagen og har spilt harpe som hobby siden 2009. Harpen er et instrument som ikke bare har en flott klang, men også er vakker å se på. Belagt med bladgull og med flotte ornamenter og utskjæringer er den et smykke som kan sette en spiss på enhver festlig anledning. Harpemusikk blir ofte assosiert med himmelen, men harpemusikk er mye mer enn englemusikk og man kan spille de fleste sjangrer på harpen.

Litt mer om artist

Jeg har drømt om å spille harpe siden jeg som 4-åring så en harpe i filmen "Flåklypa". Som 22-åring fikk jeg endelig realisert drømmen min og det har siden vært en altoppslukende hobby. Jeg startet med harpetimer med Willy Postma i Trondheim i 2009. I 2011 var jeg på et harpekurs i Frankrike, der møtte jeg Ellie Choate fra California. Siden det ikke finnes harpelærere på Sunnmøre har hun siden undervist meg over Skype.

Jeg har to harper: En stor konsertharpe og en mindre keltisk harpe. Konsertharpen har 46 strenger og 7 pedaler. Den er belagt med bladgull og har flotte ornamenter og utskjæringer. Den keltiske harpen har 36 strenger.

Musikk(3)

  •  Star of the County Down
  •  Habanera Gris
  •  Audlyn River

Tags(10)

harpebryllupbegravelsedåpkonfirmasjonselskapjubileumklassisksalmerfolkemusikk

Kart

Hjemmested:VALDERØYA