Bilder (3)

Carl-Henrik Nilsen

fra DRAMMEN

Carl-Henrik Nilsen er en norsk crooner, sanger og entertainer. Carl-Henrik sang seg helt til finalen i Norske Talenter 2017, der han fremførte Frank Sinatras klassiker "My Way". Når du booker Carl-Henrik Nilsen m/Storband, vil Carl-Henrik ta med seg et av østlandets beste storband og virkelig kaste glans over ditt arrangement. Med en crooner i front med et fullt 18-manns storband i ryggen er man garantert stil og klasse, uansett arran ...

Litt mer om artist

Carl-Henrik Nilsen er en norsk crooner, sanger og entertainer. Carl-Henrik sang seg helt til finalen i Norske Talenter 2017, der han fikk fremført Frank Sinatras klassiker "My Way".
Carl-Henrik har gjort seg bemerket gjennom samarbeidet med et ti-talls storband på østlandet, og han har sunget med artister som Silje Nergaard, Kåre Conradi, Frøydis Grorud for å nevne noen.

I 2019 satte han opp sin egen hyllest til Frank Sinatra for et utsolgt Chat Noir, sammen med Birkelunden Big Band og vokalgruppen Attitunes. Senere samme år ble han plukket ut i publikum og fikk synge duett med Michael Bublé foran 17.000 publikummere i Telenor Arena.

Foruten sitt vokale talent, har Carl-Henrik et naturtalent som entertainer og kan virkelig det å sjarmere publikum.

Når du booker Carl-Henrik Nilsen m/Storband, vil Carl-Henrik ta med seg et av østlandets beste storband og virkelig kaste glans over ditt arrangement. Enten du ønsker et swingende band til ditt bryllup eller din firmafest, er man garantert stil og klasse med en crooner i front med et fullt 18-manns storband i ryggen.

Ta kontakt for å avtale underholdning til ditt arrangement!

Tags(5)

StorbandCroonerJazzEntertainerSinatra

Kart

Hjemmested:DRAMMEN