Bilder (7)

Christian Sæhle

fra OSLO

Christian Sæhle er en artist som lager musikk innenfor Pop og Pop-Rap sjangerne. Musikk er for Sæhle en stor del av hverdagen, den er som regel en måte å selvrealisere sine indre følelser på. Låtene til Sæhle bærer ofte preg av emosjonelle tanker og hendelser basert på sterke følelser, følelser vi nokk alle går gjennom enten om du er ung, voksen eller eldre.

Litt mer om artist

Sæhle tar imot ønsker rettet mot konserter/opptredener, ellers kan kunde selvfølgelig påvirke låtvalg og lignende til konserter/opptredener.

Innholdet til Sæhle`s nest nyeste prosjekt/EP er kort fortalt en illustrasjon om at vi alle strever for å finne den rette måten å være oss selv på uten å bli dømt. Vi vil ofte vise oss selv på best mulig vis og det er kjempefint for livet kommer med så mange gleder og oppturer som er verdt hvert eneste sekund å leve for. Likevel så må vi til gjengjeld huske på at livet også kommer med noen vonde sider, sider som også bør være like normalt å kunne prate om som de gode, for vi opplever de som sagt om hverandre hele tiden. Derfor er dette prosjektet kalt "EN EVIG PARADOKS"

Låter:
Prosjekt (EN EVIG PARADOKS):
1. DRUKNER
2. FORANDRET (DELUXE)
3. ANDRE ENN DEG
4. EGENTLIG MEG
5. 1201
6. JEG KAN IKKE SE (DELUXE)

1. JEG KAN IKKE SE

1. FORANDRET

1. Alle Har Problemer

1. Se Hvordan Du Vil

1. Jeg Faller For Deg

Prosjekt (333):
1. Overmodig
2. Være Meg Selv Igjen
3. Falsk Fiksjon
4. Anti Modal

Spotify(1)

Tags(7)

PopEnergiskVokalPop-rapCatchyEmosjonellNorsk

Kart

Hjemmested:OSLO