Bilder (2)

Eivind Lyngmo

fra SVOLVÆR

Eivind Lyngmo is a multi-instrumentalist from Lofoten, Norway born in 2002. He started at a young age and have been playing music for 10+ years. He is writing and producing his music all by himself. All this started because Eivind Lyngmo had no one to play with, so he had to do everything himself. Eivind Lyngmo writes pop-music with inspiration from several other genres. Mostly jazz, rock and Norwegian folk music.

Litt mer om artist

Jeg er en musiker som akkurat nå går på Trøndertun Folkehøgskole i Melhus, 20 min utenfor Trondheim med bil. Jeg kommer fra Svolvær i Lofoten. Helt siden 2012 har jeg drevet med musikk. Jeg startet i tidlig alder å opptre via kulturskolen. Jeg startet på kulturskolen i 2013. Jeg startet med gitar. Senere tok jeg vokal og musikkproduksjon.

Fordi jeg gikk på kulturskolen i Vågan i 8 år, fikk jeg spilt ganske mange konserter. Jeg spilte både konserter med elever og lærere, i skolens arrangement og ikke. Jeg har spilt på kulturhuset i Lofoten flere ganger enn jeg kan huske. Gjerne med full sal (ca. 500-600 sitteplasser).

Jeg har spilt gitar på fire musikaler og vært skuespiller og sanger på en musikal. Jeg har spilt gitar på Hair, High School Musical, Grease og Aladdin. Jeg var skuespiller i Grease året etter jeg spilte gitar. I Grease spilte jeg karakteren Roger, som synger sangen Mooning.
Jeg har også spilt gitar for en skole fem ganger. Det var en juleforestilling som het Papa Panov.

Musikk(4)

  •  Ka e det som skjer
  •  Space
  •  Ka gjør æ nu
  •  Heartbreak

Spotify(4)

Tags(4)

PopGitarVokalPiano

Kart

Hjemmested:SVOLVÆR