Bilder (2)

Ibby

fra OSLO

Mitt navn er Ibby og jeg er en Hip Hop Entertainer. Det vil si at jeg rapper, danser og kan DJ litt. Jeg lager musikken min på Norsk fordi jeg er veldig opptatt av at alle skal forstå, og at jeg snakker til det norske folk. Jeg er meg selv, veldig energisk, veldig positiv og har veldig variert musikk. Samtidig så er jeg flink med barn, kan sensurere sangene mine, og er flink til å lage god steming. Og jeg er morsom! Jeg får frem det beste i alle!

Litt mer om artist

Jeg har lenge drevet med Entertainment, men jeg fant ut at dans var ikke meg etter 14 år. Selvom jeg hadde vunnet EM, vært på Landslaget. Tjent masse penger av dans, så gikk jeg i en krise for å finne meg selv, og musikken var det eneste som funket. Jeg fant ut hvorfor musikk funker for meg, og jeg vil dele det med andre. slik at de kan hjelpe seg selv. Jeg har en veldig Lang, dyp og spennende historie som jeg skal dele.

Jeg har nå Jobbet veldig mye med rap, og har som mål å bli den beste rapperen i Norges historie.

Jeg skal slippe et album i Juli og en Mixtape i Juni.

jeg vil spille noen av sangene der, jeg kan 25 av sangene mine utenatt,

så jeg har ikke en set liste. jeg må velge etter hva stemningen sier, men jeg har litt av alt.Jeg gjør alt live uten playback, Jeg trenger bare høyttalere og helst en mikrofon. Jeg tar med sangene på en Disk ellers så er alt på mobilen min også.

Musikk(2)

  •  Det er no med det
  •  Elsk meg tilbake

Spotify(1)

Tags(7)

HiphoprapSoloDanserGladMusikkArtist

Kart

Hjemmested:OSLO