Bilder (2)

Inge Iden

fra NESTTUN

Inge Iden enmannsband spiller variert musikk for alle dansekåte. Skulle du ønske det, kan jeg ha hovedfokus på spesielle epoker/tema, som for eksempel 50 tallet, 60-tallet, Elvis, Beatles, swing, country. Låtene er nøye utvalgt etter hva som har vært etterspurt tidligere. Jeg spiller kjente låter, men går ikke av veien, eller scenen, for å ta frem låter du trodde du hadde glemt.

Litt mer om artist

Musikken er innen de fleste stilarter. Pop, Country, Rock, Norske hits, swing/rock. Skulle du få lyst på en flat tango eller en smygende slowfox er det bare å spørre, så spiller jeg det. I tillegg gir jeg ut låter på norsk og engelsk i sjangeren pop/visepop.

Jeg har spilt rundt omkring på Vestlandet siden midten av 80-tallet. Som frontfigur og vokalist i «Bounty» reiste jeg rundt og spilte opp til dans på lokalet fra 1985 til 1989. Etter det reiste jeg rundt som trubadur, i tillegg til å spille dansemusikk i diverse private arrangement. I 1999 var jeg med å starte opp Catwalk, og har siden det spilt opp til dans så ofte som mulig over store deler av Vestlandet. Jeg har også opptrådt i Danmark, Skottland og Tsjekkia, i ulike private arrangement.

Musikk(1)

  •  

Spotify(1)

Tags(10)

DansSwingBygdefestCountry60-tallsmusikk70-tallsmusikk80-tallsmusikkRockNorske-hitsViser

Kart

Hjemmested:NESTTUN