Bilder (6)

Ingeborg Molund

fra SKJERVØY

Låtskriver/artist Ingeborg Molund er 20 år og kommer fra Skjervøy i nord-Troms. Med sine ærlige tekster på nordnorsk dialekt, blir det en sår, nær og inntrykksfull musikkopplevelse. Selv om artisten satser mest på sitt norske utrykk, har hun også en engelsk formidlingsevne. Dersom du ønsker et bidrag som griper alt fra tårer til dans, kan du belage deg på en behagelig opplevelse med Ingeborg. Ta kontakt da vel!

Litt mer om artist

Dersom du trenger musikk til ditt event kan du booke Ingeborg solo/duo eller m/band. Alt fra bryllup, konfirmasjon, begravelse, bursdag, osv.. Kom med ønske om låt eller vi finner låt som passer anledningen. Det er også mulig å komme med ønske om egenskrevet låt til event. Ingeborg passer utmerket til norsk fremføring, men også godt på engelsk.

Med et sterkt fokus på psykisk helse, har Ingeborg bemerket seg ved å arrangere en turné selvstendig. Til tross omstendigheten under en pandemi så Ingeborg løsningen ved å arrangere utekonserter. Med varebil og utstyr, reiste hun og band til forskjellige videregående og ungdomsskoler i Troms fylke. Det er verdt å nevne at hele prosjektet ble sponset og hjulpet av alt fra store til små bedrifter. For å forsterke budskapet om psykisk helse, gikk resterende inntekter 11 181 kr til mentalhelse.no.

Med sin debutsingel "Ikke hold mæ så nært" ute. Har artisten allerede blitt godt mottatt av bransje og publikum. Veien videre blir mer norsk følelsesladet pop med fengende melodier. Den nordnorske jenta har flere spennende prosjekter på gang og er en artist/låtskriver du ikke vil gå glipp av de neste årene.

$ Pris vil variere etter situasjonen og vil diskuteres til enighet!

Musikk(1)

  •  Ikke hold mæ så nært - Ingeborg Molund

Spotify(1)

Tags(3)

SingerSongwriterPop/Folk/Indie/Rock

Kart

Hjemmested:SKJERVØY