Bilder (2)

Ingrid Mortensen

fra TROMSØ

Heia! Jeg heter Ingrid Mortensen, er ei 22 år gammel jente fra Tromsø som til daglig studerer ved UiT. Ved siden av studiene driver jeg aktivt med musikk. Jeg skriver både egen musikk og opptrer hvor jeg covrer andre låter. Når jeg tar spillejobber er det ofte i forbindelse med bryllup, begravelser, events hos diverse bedrifter og julekonserter. Dersom du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt for en hyggelig prat :)

Litt mer om artist

Jeg har drevet med musikk hele livet mitt, noe som kanskje ikke er så rart da jeg er født inn i en aktiv musikkfamilie. Det gir meg utrolig mye glede å drive med musikk, både å skrive egne låter og å fremføre generelt.
Når det kommer til låtvalg synger jeg det meste, alt etter hva en blir enig om. Jeg spiller piano og gitar selv, og har også alt jeg behøver av utstyr. Enklest mulig for begge parter :)

Dersom dette høres interessant ut, er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat. Jeg sender gjerne over video fra tidligere spillejobber før en eventuell avtale. Kanskje vi høres?

Tags(7)

ArtistTromsøBryllupSpillejobbBegravelseBarndåpPop

Kart

Hjemmested:TROMSØ