Bilder (2)

Iris and Marco duo

fra OSLO

Lounge, party, bryllup, begravelse eller rolig middag? Her har du en duo som kan levere uansett anledning! Duoén kan tilby både korte musikk-innslag og opp til 180 minutter med konsert. De spiller alt fra liste-pop, god gammel rock og vakre ballader. Her vil musikken skreddersys etter kundens ønske og anledning! Ta gjerne kontakt og fortell oss om ditt ønske så skal vi gi deg et uforpliktende tilbud.

Litt mer om artist

Iris Severine er ei sprudlende jente fra Helgelandskysten som i mange år har vært lidenskapelig opptatt av å underholde og formidle musikk til sitt publikum. Hun har nå forflyttet seg fra nord til sør, og gleder seg til å underholde i Oslo og omegn. Hun har mye erfaring med å opptre, både i store og små selskaper.

Marco Fresi er en Italiensk gitarist - nærmere bestemt fra Sardinia - som forelsket seg i Norge og bor nå i Oslo. Marco er en solid gitarist utdannet ved Institute of Contemporary Music Performance i London, og har lang erfaring med seg i bagasjen.

Til sammen utgjør de en solid duo som virkelig leverer!

Ta gjerne kontakt med duoen.

Tags(19)

duopartyfestbrylluppubrockpopballadervokalgitarakustiskduoakustiskacousticsangergitaristlivelivemusicmusikkunderholdning

Kart

Hjemmested:OSLO