Bilder (2)

JANOS

fra OSLO

JANOS: Oslo-baserte JANOS en unik blanding av alternativ pop, R&B med sjelfull stemme og tekster om forhold, håp og drømmer. Om steder, frykt og daglige opp- og nedturer for en flamboyant millenial. JANOS har även spelats på BBC Introducing i London, P3, Amazing Radio och många fler.

Litt mer om artist

JANOS:
Oslo-baserte JANOS en unik blanding av alternativ pop, R&B med sjelfull stemme og tekster om forhold, håp og drømmer. Om steder, frykt og daglige opp- og nedturer for en flamboyant millenial.

I 2018 flyttet Janos til Oslo fra London, satte sammen et band og spilte over hele Skandinavia til et stadig voksende publikum. Bandet fikk rykte på seg for en energisk og fengende liveopplevelse og avsluttet året med et utsolgt show på SALT (Oslo).

Med et fullbooket 2019, spekket med konserter og festivaler, blir det endelig ny musikk. Musikken er gitt ut på High Ten Records, produsert av Jonas Rohde-Moe ( Brenn., Pikekyss mfl ) og Marcus Forsgren ( Jaga Jazzist ). JANOS på scen er en full frontal eksplosjon med et 8-mannsband inkludert blåseinstrumenter.

SPOTIFY: https://spoti.fi/2PrajON

Spotify(4)

Tags(8)

POPUPBEATDANCERNBGROOVEROCKSOULFUNKY

Kart

Hjemmested:OSLO