Bilder (6)

Jørn Engen og Gjengen

fra INGEBERG
(0)

Vi har kalt JørnEngen og Gjengen et VISEPOPKØNTRIFOLKROCKBAND, og da skjønner alle at det favner bredt musikalsk. Foruten Jørn sine egne låter og tonsettinger av Hans Børli-dikt kan du få høre staselige låter fra artister som Afzelius, Wiehe, Lundell, Bruce Springsteen, Tom Waits, Paul McCartney m.fl. - og vi har prøvd å trylle fram noen overraskende perler innimellom det kjente og kjære. Musikalsk er vi godt plantet i folkrock-tradisjonen.

Litt mer om artist

Litt fleipete har vi kalt Engen og Gjengen et VISEPOPKØNTRIFOLKROCKBAND, og da skjønner alle at det favner bredt musikalsk. Foruten Jørn sine egne låter og tonsettinger av Hans Børli-dikt kan du få høre staselige låter fra artister som Afzelius, Wiehe, Lundell, Bruce Springsteen, Tom Waits, Paul McCartney m.fl. - og vi har prøvd å trylle fram noen overraskende perler innimellom det kjente og kjære. Musikalsk er vi godt plantet i folkrock-tradisjonen, og besetningen med akustisk gitar, fele, munnspill og pedal-steel skulle borge for det. Du skal se vi har en gitarist og en keyboardist på lur også.
Har du jubileum, firmafest, vennefest, overraskelsesparty eller noe annet spennende der du trenger et engasjerende musikkinnslag (og litt engasjerende smalltalk mellom innslagene?) - kontakt oss.

Musikk(1)

  •  

Spotify(1)

Tags(13)

visepopfolkcountryHansBørliAfzeliusLundellWieheWaitsSpringsteenDylanLedin

Kart

Hjemmested:INGEBERG