Bilder (4)

KontraKristian

fra SKONSENG
(0)

Artist/trubadur/låtskriver/humorbajas fra Skonseng, Rana, Nordland som skriver lettbente og humoristisk viser med tekster på dialekt. Sjangermessig sånn ca i visepop-land, men med fargerike hint av bossa, country, jazz og reggae. Underholding til julebord, firmafest, bursdag etc. Konserter med og uten band.

Litt mer om artist

KontraKristian alias Kristian Rødvand startet opp sitt soloprosjekt i 2015 og ga ut sin første plate høsten 2016, titulert KontraKristian, enkelt og greit. Høsten 2017 kom EP'n "Populær". Hans siste utgivelse er singelen "Ukulelens gravøl" som kom ut våren 2019.
Tekstene går fra det lettbente og koselige til ramsalt og nordnorsk humor av den typen som gjerne er litt på kanten.
KontraKristian spiller både solo, med trioen KontraKristians KulturTrio og med fullt band. Med seg i varierende besetninger har han et knippe av de beste musikerne på Helgeland: Jørgen Straumfors, Syver Olstad, Lars Kristian Sjøvold, Lars Erik Drevvatne, Bjørn Ronny Hansen og broren Torkil Rødvand.
2019 har vært det mest aktive året til KontraKristian til nå, med Båt&Fjordfestivalen på Hemnesberget som høydepunkt. Til høsten reiser han på spaserstokkturné med kulturtrioen, noe de første gang gjorde i fjor med stor suksess.
KontraKristian har spesialisert seg på eventjobber, type 30minutters underholdning til kaffen, men tar også større konsertoppdrag med eller uten band.

Musikk(2)

  •  Ukulelens gravøl
  •  KontraKristian

Tags(9)

HumorKontrabassRamsaltNord-NorskFestligUnderholdningUkuleleGitarLettbent

Kart

Hjemmested:SKONSENG