Bilder (2)

Lene Stoltz

fra OSLO
(0)

Har spilt i flere band, blant annet Stoltz fra Førde og i duoen Laff og Lene fra Verdal/Steinkjer. Bor nå i Oslo og tar oppdrag som soloartist på forskjellige scener og arrangementer. Hun har en allsidig vokal og behersker flere sjangre. Mest kjent er hun nok for de rolige intimkonsertene med kassegitar, men hun har også sunget rock som frontfigur med et band i ryggen. Lager stemning uansett setting.

Litt mer om artist

Lene Stoltz har drevet med musikk og sang hele livet. Hun kommer opprinnelig fra Steinkjer, men har bodd flere steder i landet. Hun er vokalist, gitarist og låtskriver. Hun gikk musikklinjen på Nordmøre Folkehøyskole og har skrevet låter siden hun var 17 år. Da hun studerte Populærmusikk på NISS (nå Westerdahls), fikk hun gode tilbakemeldinger som låtskriver fra blant annet Mads Borch Bugge i P3, under et demopanel.

Hun var en av artistene under PRIDE sitt NSB-tog fra Trondheim til Oslo i 2016, med et kort innslag på Tv2. Da Sommertoget til Nrk var innom Steinkjer i 2017 deltok hun som artist på folkescenen.

Sjangermessig så er det poprock som står henne nærmest og hun er inspirert av 90-talls artister som Alanis Morissette, The Cranberries og Jewel blant mange andre. Tar oppdrag i Oslo og omegn.

Musikk(1)

  •  29 unreleased demos/recordings

Tags(3)

LeneStoltzOsloArtist

Kart

Hjemmested:OSLO