Bilder (4)

North Wei

fra BERGEN

Mitt navnn er Sander Wei Hvidsten Skråmestø AKA North Wei og jeg er en artist, produsent, låtskriver og fiolonist fra Nordhordland i Vestland, men er basert i Bergen. Jeg har drevet med fiolin i over 10 år og har nå nyligt i 2022 begynt å skrive, componere og produsere egne låter. Med mye lærdom og nylig deltagelse i Bergen Eggstockfestival er jeg klar for å dele og spille min musikk for andre.

Litt mer om artist

Jeg finner min inpirasjon fra sjangere som Indietronica, elektronisk og synthpop, og artister som Gorillaz, Alfie Templeman, Lindsey Stirling og Magdalena Bay. Når det kommer til fiolin så liker jeg å spille rolige fiolin stykker som A Song from Secret Garden, Nocturne og lignende typer stykker og inkluderer også fiolin med i eget matriale. Jeg har som tidliger nevt vert med i Eggstockfestivalen 2023 som er Bergens viktigste festival for unge uetablerte artister. Der ble jeg og mitt lokale band med talentfulle musikkere godt tatt imot av publikum og fikk tilbakemeldinger som "god energi på scena" og "fengende låter". Nå har jeg lyst å delta i flere arrangsjamang og kan tilby fiolinspillejobber til de som ønsker.
Jeg har også kontakt med en gjeng musikere som kan spille låtene mine live for å få den ekstra live-følelsen i fremførelsen.

Ta gjerne kontakt og så kan vi ha en dialåg sammen
Tlf 90830663
sanderwigersen@gmail.com

Spotify(2)

Tags(5)

ElektroniskSynthsizerFiloinProdusentLåtskriving

Kart

Hjemmested:BERGEN