Bilder (3)

Northquake

fra TROMSØ

Northquake er en rock-gruppe fra Finnmark med medlemmer som også spiller for blant andre Elle Márjá Eira, Intrigue og Rolffa. Sommeren 2018 ga de ut debutalbumet 'Words in Disguise' og er nå ute med ny singel, 'People Like You' (link lengre ned). Northquake er omtalt av mange som et spennende band med lys fremtid som hører hjemme på live scener.

Litt mer om artist

Northquake er en rock/metal-gruppe fra Finnmark med medlemmer som også spiller for blant andre Elle Márjá Eira, Intrigue og Rolffa. Sommeren 2018 ga de ut debutalbumet 'Words in Disguise' og nå jobber de med nytt album med tilhørende singler og musikkvideo. Northquake er omtalt av mange som et spennende band med lys fremtid som hører hjemme på live scener.

Frontmann Rolf Amundsen er bedre kjent som frontmann i partybandet Rolffa der det gikk i lettbeint partyjoik, reggaejoik, festsang og Hjerteknuser. Men med en forkjærlighet for rock var det kun spørsmål om tid før han startet opp et rockeband. Han visste om en dyktig trommeslager i Karasjok-bandet Intrigue, Øyvind Karlsen, og han igjen visste om en gitarist, Knut Eilif. Sammen produserte de en singel, en mini-EP samt et album og nå har også Karl-Rune fått en plass i bandet som bassist.

Gutta i Northquake holder for tiden på med nytt album og tilhørende singler og video, samtidig er jobben med å booke spillejobber i full gang. Ønsket er en turné som strekker seg fra høsten 2019 til sommeren 2020.

På fremtidige spillejobber vil Northquake ha med seg et femte medlem på tangenter og lydmann. Det finnes en fast pris som er selve honoraret inkludert booking. På dét igjen kommer reiseutgifter. Vi er mer enn villig til å komme frem til en total pris som begge parter kan være fornøyd med, arrangør og artist. Flere spillejobber på samme reise vil jo være med på å få ned reisekostnadene pr. arrangør. Det finnes alltids løsninger.

Tags(6)

RockMetalFinnmarkTromsRolffaIntrigue

Kart

Hjemmested:TROMSØ