Bilder (3)

Sabrina og Endre

fra NESODDTANGEN

Sabrina og Endre serverer soul, country og folk med trøkk, energi og tæl! En powerduo med en herlig miks av utadvendt Siciliansk ekspressivitet blandet med norske kjøttboller! (NB! Kan også utvides til trio med groovy trommeslager!) De jobber for tiden med eget materiale til nytt album, se video av Sly Man!

Litt mer om artist

Sabrina og Endre består av Sabrina fra Sicilia på vokal, bass og perkusjon og Endre på gitar og vokal.

Sabrina Sciacca har sunget og spilt bass i band i Italia siden hun var fjorten. Hun har alltid elsket å intepretere og synge andres sanger. Tre av hennes hovedinspirasjoner er Norah Jones, Gillian Welch og Aretha Franklin.

Endre har vært freelance gitarist siden han var 16 både og har de senere år utviklet en genuin tapping teknikk på sin gitar hvor han spiller med begge hender på gripebrettet inspirert av blant annet Stanley Jordan og Ole Staveteig.

Sammen forener denne internasjonale duoen sine forskjellige kulturer og bakgrunner- fra det dype mørke nord til det varme solfylte sør, fra introvert melankoli til den outroverte Sicilianske galskap.


Vi spiller soul, country og folk, har gjort noen mindre festivaljobber i sommer og spiller litt rundt på utesteder og kafeer på østlandet.

Tags(4)

SoulCountryFolkpowerduo

Kart

Hjemmested:NESODDTANGEN