Bilder (3)

SYNNØVE ROGNLIEN

fra LENA

Synnøve Rognlien er en norsk vokalist, tekstforfatter og komponist, oppvokst i et tradisjonelt bygdesamfunn på Totens tidligere havbunn. Hun har musikkbakgrunn fra Toneheim, Høgskolen i Innlandet og folkemusikkstudiet på Rauland, Universitetet i Sørøst Norge. Ved siden av eget materiale arbeider hun mest med folketoner, jazz og electronica.

Litt mer om artist

ANMELDELSER AV UNDR

“Merk deg navnet Synnøve Rognlien. Hun presenterer egenartede komposisjoner der viseformatet utvides og antar dimensjoner av lydmalerier. Rognliens egenart er åpenbar.”
Arne Guttormsen, Vårt land

“Tekstene formidles med overbevisning og sjel og Synnøve Rognliens vakre vokal er et naturlig sentrum i et musikalsk uttrykk der hver eneste tone og lydeffekt synes å være like viktig som selve budskapet i hennes lyrikk. Man føler seg nesten i en drømmetilstand etter hvert som låtene kryper innunder huden på deg.”
Hans Mikael Ødegård, Exact

ANMELDELSER AV WILD BIRDS

“WILD BIRDS» er en underfundig og fantastisk samling nordisk vokalkunst. Aldri før har uttrykket “less is more” passet bedre.”
Anders Dalen, Hamar Arbeiderblad

“En sober plate med vokal og gitar i grenselandet mellom viser a la Joni Mitchell og lett doujazz a la Tuck & Patti. Rognliens stemme passer perfekt inn i denne type musikk. Og sammen med et stødig akustisk gitarspill fra Kvinge blir dette en plate som på alle måter kan anbefales! “
Jan Granlie, Jazznytt

Tags(7)

vokalistsolopianoelectronikafolketonerjazzA cappella

Kart

Hjemmested:LENA