Bilder (3)

The Bonanzas

fra STAVANGER

Soul revival band fra Jæren. Elsket du sountracket til The Blues Brothers og The Commitments? Vi også! Så mye at vi laget et band basert på det og alt annet snop fra amerikansk soul som ble skrevet og gitt ut på 60- og 70-tallet. Vår soul musikk er perfekt for deg som vil ha et feel-good band som mange vil elske og ingen vil hate. Med 13 mann på scenen har vi masse trøkk og er perfekt for de store festene!

Litt mer om artist

Vi er et musikalsk kollektiv på 13 personer og er en kompleks blanding av ulykkelige amatører og snørrhovne semiproffer. Noen av oss turnerer veien hver helg, mens andre synger daglig i dusjen. Vi gjør alt med samme glede; enten det er når vi turnerer Chicago til New Orleans eller vi spiller for fullt kombinert bedehus og pub på en øy i Nord Norge!

Musikalsk har vi latt oss bli sterkt inspirert av soundtracket til den fantastiske (og legendariske!) filmen The Blues Brothers. Låtene herfra har vi kokt sammen med mye snax fra Stax og litt sukker fra Motown, før vi valgte å krydre det hele med to gode dæsj ”moderne” bluesrock arrangert til storbandformatet. Publikum møter i black dress & tie på våre konserter, akkurat som oss. En virkelig hyllest rhythm & blues og den rette stemningen for oss alle!

Repertoar: ALT som heter som kan passe inn under rock'n'soul fra 1950 til 1980. Vi kan spille opp mot 3 timer etter ønske og behov.

Tags(8)

soulrnbrhythm&bluespartybandstorbandbigbandcoverbandblues

Kart

Hjemmested:STAVANGER