Bilder (3)

TOFTE

fra HARESTUA

Familiebandet TOFTE, hvor sterk trestemt vokal står i fokus,spiller i hovedsak egne låter i landskapet - singer/songwriter, gospel, -70's southern outlaw. TOFTE kan opptre både som; Torill og Olav (to stemt vokal og gitar), Torill, Pernille og Olav (tre stemt vokal og gitar) Torill, Pernille, Henning og Olav (trestemt vokal, gitar og bass), fullt band med to andre musikere i tillegg. Pris varierer avheng av hvor mange som er med.

Litt mer om artist

Toril og Olav Tofte har spilt egen musikk sammen siden 1994. Starten var bandet «Don’t mess with Alice» og Kloppstockfestivalen på Harestua. Deretter gikk det slag i slag på små pub og klubb scener og store countryfestivalscener i Norge, Sverige og Danmark. Bandnavnet ble byttet til «Tofte» i 2001, i forbindelse med en plateinnspilling sammen med bl.a. Trond Nagell Dahl (TV programmet Beat for Beat) og Lars Håvard Haugen (Hellbillies).
Fra 1994 til 2016 har Torill og Olav gitt ut 3 EP’er og 2 fulle CD produksjoner i Norge, og vært med på 4 indie releaser i USA.
Bandet Tofte slapp CD’en «Fra jord til himmel» i 2016.
Torill og Olav spilte inn 3 låter i Nashville.
I september 2019 signerte Torill og Olav lisens- og distribusjonsavtale med plateselskapet FAJo Music, som skal gi ut bandets nye album som spilles inn i første halvdel av 2020.
I oktober 2019 signerte Tofte en ny distribusjonsavtale med NiteSky Records, USA med låta «Answered prayers», som vil bli sendt til mange radiostasjoner i mange land. Som ett resultat av akkurat det, fikk Tofte en siden omtale i magasinet Country Music Europe.

Spotify(5)

Tags(3)

Gospel Singer/songwriter-70 talls outlaw country

Kart

Hjemmested:HARESTUA