Bilder (9)

Wannarock

fra HOLMESTRAND

På spillelista står kun de største hit-ene fra band som Led Zeppelin, Whitesnake, Journey, Deep Purple, Europe, Queen, Bon Jovi og Ozzy Osbourne, noe som gir en ekstrem grad av deltagelse fra publikum ved at de kjenner tekstene og synger med. Vi er en gjeng som elsker rock, elsker å spille rock og formidle gleden til andre som liker denne musikken.

Litt mer om artist

Vi er en gjeng som elsker rock, elsker å spille rock og formidle gleden til andre som liker denne musikken. Monikas rike og kraftige stemme driver bandet hardt, og lead gitarist Daniel vil imponere deg med sine overveldende soloer. Bill "the animal" er en sterk og energisk trommis, han er karismatisk og en studie å se på når han går berserk på trommene. Alle disse elementene garanterer dere en eksplosiv opplevelse når bandet går på scenen. If you want rock - you got it!

Bandet startet opp i 2016 og har spilt på mange forskjellige scener, alt fra pøbber til festivalscener. Vi har base i Holmestrand, men har medlemmer fra både Fredrikstad, Tønsberg og Horten. Vi har en tidsriktig besetning med trommer, bass, gitar, keyboard og vokal.

Tags(5)

Heavyrock80-tallet70-talletPartybandCoverband

Kart

Hjemmested:HOLMESTRAND