Bilder (5)

Wannarock

fra HOLMESTRAND

WANNAROCK er et hardrock partycoverband. Bandet har høy allsangsfaktor, og gir dere alle de store rockehitsene fra 70 og 80 tallet med legendariske band som AC/DC, Def Leppard, Whitesnake, Guns N Roses, Europe, Van Halen, Bon Jovi etc. Vil du ha en fest med full trøkk skal du hyre oss :) Ønsker du å sjekke referanse? Kontakt May-Elin på mundb1@hotmail.com

Litt mer om artist

WANNAROCK er et hardrock partycoverband. Bandet har høy allsangsfaktor, og gir dere alle de store rockehitsene fra 70 og 80 tallet med legendariske band som AC/DC, Def Leppard, Whitesnake, Guns N Roses, Europe, Van Halen, Bon Jovi etc. Vil du ha en fest med full trøkk skal du hyre oss :)

Bandet består av seks medlemmer: trommer, bass, to gitarer og to sangere. WANNAROCK satser på å bringe kvinnelige rockevokalister tilbake i rampelyset i en verden som er ganske dominert av mannlige sangere.

WANNAROCK gir dere alle de store rockehitsene fra 80 tallet med legendariske band som AC/DC, Def Leppard, Whitesnake, Guns N Roses, Europe, Van Halen, Bon Jovi etc. Vi er også innom 70 tallet med berømte band som for eksempel Led Zeppelin, Deep Purple, Kiss og Rainbow.

WANNAROCK er et band bestående av medlemmer som enten har vokst opp med eller spilt 80 tallets rock, og det er vårt ønske å formidle kraften, lidenskapen og kjærligheten fra den tiden til publikum i dag. Bandet har spilt på alt fra rockeklubber til festival og Oktoberfest i sirkustelt.

Musikk(1)

  •  This is Wannarock

Tags(5)

Heavyrock80-tallet70-talletPartybandCoverband

Kart

Hjemmested:HOLMESTRAND